Φονιάδες ιμπεριαλιστές – Κάτω τα ξερά σας από τη Συρία

Ανακοίνωση ΚΕΔ

Είναι πλέον σαφές ότι σαφές οι ΗΠΑ μαζί με την Μ. Βρετανία και τη Γαλλία ετοιμάζονται πυρετωδώς για ένα συντριπτικό πλήγμα κατά της Συρίας με πρόσχημα τους ανυπόστατους ισχυρισμούς τους για χρήση χημικών αερίων από το συριακό στρατό κατά τη διάρκεια της απελευθέρωσης της ανατολικής Γκούτα από τις αποδεκατισμένες ισλαμιστικές ομάδες της πρώην Αλ Νουσρα και των κληρονόμων της.  Πρόκειται για παραμύθια της χαλιμάς. Ο συριακός στρατός δεν είχε κανέναν λόγο να ρίξει χημικά τη στιγμή μάλιστα που η στρατιωτική επιχείρηση είχε φτάσει στο τέλος της με μοναδική εκκρεμότητα την απομάκρυνση των αντιδραστικών ισλαμιστικών ομάδων από την περιοχή προς το Ιντλίπ και μάλιστα με πούλμαν που θα διέθετε το συριακό κράτος.
Επιπλέον η συριακή κυβέρνηση αρνήθηκε κατηγορηματικά τη συμμετοχή της σε οποιαδήποτε χημική επίθεση και κάλεσε τους επιθεωρητές του Οργανισμού για την Πρόληψη του Χημικού Πολέμου (OPCW) να εισέλθουν στην περιοχή του Ανατολικής Γκούτα και να διερευνήσουν τους ισχυρισμούς περί χρήσης χημικών όπλων. Ούτε αυτό φαίνεται όμως να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Αυτοκρατορίας, που δεν χρειάζονται κανένα φύλο συκής για να δικαιολογήσει τη δράση της.
Η αποκάλυψη για τη χρήση χημικών δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ακόμα στημένη προβοκάτσια που έστησαν τα «λευκά κράνη» το «ανθρωπιστικό» παράρτημα της Αλ Νούσρα και του FSA, από κοινού με την η Συριακή Αμερικανική Ιατρική Εταιρεία, οργανώσεις και οι δύο που χρηματοδοτούνται από δυτικές κυβερνήσεις. Πρόκειται για το κλασικό σενάριο που χρησιμοποιούν οι ιμπεριαλιστές της δύσης από τον πόλεμο του κόλπου προκειμένου να δικαιολογήσουν την εγκληματική τους δράση και τις στρατιωτικές επεμβάσεις. Έτσι και τώρα ετοιμάζονται να βομβαρδίσουν στόχους της Συρίας επιχειρώντας στο πεδίο της μάχης να επαναφέρουν στην επικαιρότητα το σχέδιο της ανατροπής του Άσαντ και να προσφέρουν ένα δίχτυ προστασίας στους παρατρεχάμενους και χρηματοδοτούμενους από τη δύση τζιχαντιστές. Εδώ και ένα μήνα τα δυτικά βοθροκάναλα παίζουν την ίδια ελεεινή κασέτα για τα «αθώα θύματα» της ανατολικής Γκούτα προετοιμάζοντας το έδαφος για την επικείμενη στρατιωτική επέμβαση, μπας και σώσουν έτσι τα βρωμοτόμαρα που πολεμούν για λογαριασμό τους στη Συρία.
Στις 10 Απριλίου, ο Τραμπ ακύρωσε το ταξίδι του στη σύνοδο κορυφής της Αμερικής στο Περού και ο υπουργός άμυνας, στρατηγός Mattis, ακύρωσε το ταξίδι του στο Σαν Φρανσίσκο στις 14 Απριλίου, εν μέσω δηλώσεων κυβερνητικών αξιωματούχων ότι η «δράση θα λάβει χώρα εντός 24 ή 48 ωρών». Στην περιοχή έχουν ήδη μεταφερθεί το αεροπλανοφόρο «USS Harry S. Truman», το οποίο μεταφέρει 6.500 ναύτες και 60 πυραύλους τύπου Τόμαχοκ μαζί με άλλα επτά πολεμικά πλοία. Η Μ. Βρετανία στέλνει υποβρύχια και φρεγάτες και η Γαλλία δικά της  πολεμικά πλοία. Οι σημερινές δηλώσεις του Τραμπ ότι δεν είναι σαφές πότε και αν θα πραγματοποιηθούν τα χτυπήματα είναι ένα ελιγμός που δεν πρέπει να παραπλανήσει οποιονδήποτε.
Αυτό που μαγειρεύουν οι αμερικάνοι με τους αγγλογάλλους συμμάχους τους δεν είναι μια από τα ίδια. Είναι πολύ πιθανό η επικείμενη επίθεση να εγκαινιάσει μια ανοιχτή πλέον επέμβαση στη Συρία πέρα από την υποστήριξη στις παρατρεχάμενες ισλαμιστικές οργανώσεις προκειμένου να εξανεμιστούν τα κέρδη της συριακής κυβέρνησης στο πεδίο της μάχης. Στριμώχνοντας ταυτόχρονα τη Ρωσία και το Ιράν στη μέση Ανατολή επικαιροποιούν και τη θέση τους ως τα μοναδικά αφεντικά του πλανήτη αποκομίζοντας έτσι μακροπρόθεσμα γεωπολιτικά οφέλη και την παγκόσμια ηγεμονία της αυτοκρατορίας.
Μπροστά στην επικείμενη εγκληματική επίθεση κανένας προοδευτικός άνθρωπος δεν μπορεί να στέκεται ουδέτερος. Η αντιδραστική ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΗΠΑ, Γαλλίας, Μ. Βρετανίας, με την υποστήριξη των μελών του ΝΑΤΟ και του ελληνικού κράτους φυσικά, πρέπει να ηττηθεί κατά κράτος. Η Συρία και οι σύμμαχοι της έχουν κάθε δικαίωμα να αμυνθούν και να απαντήσουν, αν και εφόσον η δυτική συμμαχία πραγματοποιήσει τις απειλές της. Όσοι αυτή τη κρίσιμη στιγμή που η αυτοκρατορία, ο πυλώνας του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος, επικαιροποιεί με τα όπλα την ηγεμονία του στον πλανήτη, συνεχίζουν να αλληθωρίζουν μιλώντας αόριστα για ιμπεριαλισμούς που επεμβαίνουν στη Συρία δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το αποκοιμίζουν τον κόσμο της αριστεράς. Αλήθεια, η επικείμενη πυραυλική επίθεση των αμερικάνων και των συμμάχων τους πρέπει να απαντηθεί, ναι ή όχι; Έχει δικαίωμα η συριακή κυβέρνηση να αμυνθεί; Αν στην άμυνα αυτή συνδράμουν οι σύμμαχοι της συριακής κυβέρνησης η Ρωσία και το Ιράν, θα πρέπει να τους καταγγείλουμε; Ή μήπως η άμυνα στην αμερικανική επίθεση είναι εξίσου άδικη;
Για μας ο πόλεμος στη Συρία είναι άδικος από τη μεριά των δυτικών ιμπεριαλιστών, και των συμμάχων τους στην περιοχή (Ισραήλ, Σαουδική Αραβία, Κατάρ και όλους όσους χρηματοδοτούν τις αντιδραστικές ισλαμιστικές οργανώσεις) και δίκαιος από τη μεριά της συριακής κυβέρνησης, και των συμμάχων της (Ιράν, Χεσμπολάχ, Ρωσία). Δεν υπάρχουν δύο ιμπεριαλιστικά στρατόπεδα στην περιοχή.
Δεν διαδηλώνουμε ενάντια σε όλους. Δεν διαδηλώνουμε γενικά υπέρ της ειρήνης. Άλλωστε αυτή η ειρήνη είναι η «pax americana». Και αυτή την «ειρήνη» θέλει να επικαιροποιήσει η αυτοκρατορία που ηγεμονεύει στον πλανήτη από τη λήξη του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Αυτή είναι μια ψεύτικη ειρήνη, είναι η καπιταλιστική ειρήνη. Διαδηλώνουμε για την καταστροφή αυτής της ειρήνης, διαδηλώνουμε για την ήττα της αυτοκρατορίας, για τη νίκη των αντιιμπεριαλιστικών και των σύγχρονων αντιαποικιακών κινημάτων που κάποιοι ανόητα τα ονομάζουν «το άλλο ιμπεριαλιστικό μπλοκ», βγάζοντας λάδι τη σύγχρονη Ρώμη.
Η Συρία και οι σύμμαχοί της έχουν κάθε δικαίωμα να αμυνθούν με όλα τα μέσα.
 • Νίκη στα όπλα της Αντίστασης! Θάνατος στον ιμπεριαλισμό!
 • ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ  – ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ – ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ!

Όλοι την Παρασκευή 13 Απρίλη στις 6:30 το απόγευμα, στην Αμερικανική πρεσβεία

Κομμουνιστική Επαναστατική Δράση  Avantgarde

5 responses to “Φονιάδες ιμπεριαλιστές – Κάτω τα ξερά σας από τη Συρία

 1. Ο Ζαφείρης νομιζω ότι έχει δικιο και μαλλον τα γραφει καλυτερα [iskra]. Υπάρχει ο αμερικανικος και ο τουρκικος στρατός μέσα στο συριακό έδαφος. Ειναι και οι δύο ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ !! Ειναι κατοχικές δυναμεις. Αυτη ειναι άλλωστε η ΕΠΙΣΗΜΗ θεση της συριακής κυβέρνησης. Αδιακρίτως απο το τι κανει η Ρωσια και το Ιραν , η ΕΠΙΣΗΜΗ θεση της συριακής κυβερνησης ειναι οτι ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟς ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ …..

  Μου αρέσει!

 2. Επιτροπή Αλληλεγγύης στη Συρία
  12 ώρες ·
  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΑΠΡΙΛΗ, 18.00, ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ
  ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ!
  Τις τελευταίες ώρες, οι δυνάμεις του ιμπεριαλισμού απειλούν τη Συρία με ανοιχτό πόλεμο, μετά από 7 χρόνια επέμβασης, με πρόσχημα είτε την καταπολέμηση του ISIS, είτε τη στήριξη σε τρομοκρατικές οργανώσεις που βαφτίζονται “αντιπολίτευση”. Στόχος τους η πτώση της εκλεγμένης συριακής κυβέρνησης, που αρνείται να υποταχτεί στα σχέδια τους, και η αντικατάσταση της με άλλη μία κυβέρνηση – μαριονέτα, όπως έχουν κάνει επανειλημμένα στο παρελθόν.
  Με αφορμή την τελευταία προβοκάτσια με τα υποτιθέμενα χημικά στην Ντούμα, αναβιώνει ακόμα πιο έντονα η νεο-ψυχροπολεμική ρητορική των πιο επιθετικών κύκλων του ιμπεριαλισμού, μέσω των πολιτικών αλλά και των μιντιακών εκπροσώπων του. Απειλεί να αιματοκυλήσει ακόμα μια φορά το λαό της Συρίας και να σύρει στον πολεμο και την καταστροφή ακόμα και ολόκληρο τον πλανήτη Απάντηση σε αυτές τις απειλές δεν μπορεί να είναι η ιδεοληπτική αντίληψη περί υποτιθέμενων “ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων”, η οποία δεν εδράζεται σε καμία αιτιολόγηση. Είναι εμφανές ποιός ασκεί ιμπεριαλιστική πολιτική στη Μ. Ανατολή, στην Αν. Ουκρανία και αλλού, και δεν είναι άλλος από τον άξονα ΗΠΑ – ΕΕ – Ισραήλ.
  Η ελληνική κυβέρνηση είναι απολύτως συνένοχη στους παραπάνω σχεδιασμούς. Συνεχίζει την πάγια τακτική της ελληνικής ολιγαρχίας να δίνει γη και ύδωρ στους ιμπεριαλιστές, με τη βάση της Σούδας να αποτελεί έναν από τους βασικούς τόπους εφόρμησης των χασάπηδων του ΝΑΤΟ, στοχοποιώντας τη χώρα μας και κάνοντάς την συνένοχη σε αυτό το κολοσσιαίων διαστάσεων έγκλημα.
  Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση:
  -Nα προχωρήσει στο κλεισιμο των νατοϊκών βάσεων.
  -Nα απεμπλέξει τη χώρα μας από την ιμπεριαλιστική πολιτική.
  -Να προχωρήσει στην αποκατάσταση των διπλωματικών της σχέσεων με τη Συρία. Επαναλειτουργία της ελληνικής πρεσβείας στη Δαμασκό και της συριακής στην Αθήνα.
  Ο δρόμος για την ήττα του ιμπεριαλισμού, που σκορπάει μόνο δυστυχία και αίμα, περνάει από την ενίσχυση ενός αντιιμπεριαλιστικού κινήματος που θα τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ των χωρών, των δυνάμεων και των λαών που αντιστέκονται σε αυτή την κρεατομηχανή. Από την ήττα της λογικής των ίσων αποστάσεων και την ενίσχυση του Άξονα της Αντίστασης.
  Επιτροπή Αλληλεγγύης στη Συρία

  Μου αρέσει!

 3. απο την απελευθερωμενη Douma

  κι ενα ακομα από το fb του Tim Anderson στο οποιο μιλανε μερικοι απο τους περιπου 200 ομηρους που απελευθερωθηκαν απο την Jaish Al Islam στα πλαισια της συμφωνιας με την κυβερνηση για την παραδοση της Douma. Αυτοι οι 200 κρατουνταν oμηροι επι 4,5 χρονια. Υπαρχουν αναφορες οτι οι ομηροι ηταν πολλες εκατονταδες παραπανω (δεν εχω καταφερει να το επιβεβαιωσω αξιοπιστα) αλλα δεν επεζησαν….

  Μου αρέσει!

 4. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ
  Αντιπολεμική-Αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση έξω από την Αμερικάνικη πρεσβεία.
  Παρασκευή 13 Απρίλη , ώρα 6:30μμ
  Για άλλη μια φορά οι «Αυτοκράτορες» του πλανήτη μαζί με κάθε λογής «σύμμαχο» και «χρήσιμο ηλίθιο» ετοιμάζονται να απλώσουν το μακρύ τους χέρι πάνω σε έναν λαό, που τους χαλάει τη σούπα των γεωπολιτικών τους συμφερόντων.
  Όπως στις 7 Απρίλη του 2017 που οι πύραυλοι των ΗΠΑ έπληξαν την Συρία, έτσι και τώρα η χοντροκομμένη προπαγάνδα των ΗΠΑ για μια ακόμα φορά προσπαθεί να δικαιολογήσει μια νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση ως δήθεν μέτρο (ή τιμωρία) ενάντια στην αμφιλεγόμενη και αδιερεύνητη είδηση για πλήγμα κατά άμαχου πληθυσμού με χημικά όπλα.
  Οι ΗΠΑ μαζί με τις πάντα πρόθυμες Μ. Βρετανία και Γαλλία ετοιμάζονται να ξαναεπιτεθούν στη Συρία (ένα κυρίαρχο κράτος που δεν τους είχε επιτεθεί) χωρίς να τηρήσουν ούτε τα τυπικά προσχήματα. Σε αυτόν τον άδικο πόλεμο τασσόμαστε ολόψυχα με το δικαίωμα της Συρίας και των συμμάχων της να αμυνθούν και να απαντήσουν. Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με το αντιδραστικό ιδεολόγημα των ίσων αποστάσεων και την δήθεν καταδίκη των «ιμπεριαλισμών» από όπου κι αν προέρχονται, που το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει νερό στον μύλο της αντίδρασης και της κυριαρχίας του παγκόσμιου «Αυτοκράτορα».
  Ο ελληνικός λαός πρέπει να πάρει σαφή θέση τόσο ενάντια στον Ιμπεριαλισμό όσο ενάντια και στο ελληνικό κράτος και την επιλογή του για βαθύτερη πρόσδεση στο ευρωατλαντικό Άρμα. Σαφή θέση ενάντια σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που υποστηρίζει ρητά την επέμβαση (διακήρυξη Μαδρίτης- συνάντηση χωρών του νότου της ΕΕ) και φέρει ακέραια την ευθύνη για την εμπλοκή της Ελλάδας στην ιμπεριαλιστική επέμβαση και την διαμόρφωση επικίνδυνων εξελίξεων και για τον ελληνικό λαό. Η παραχώρηση στο ΝΑΤΟ κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο, η υποδοχή του 6ου Αμερικάνικου Στόλου, και κυρίως η πλήρης λειτουργία της βάσης της Σούδας γίνονται με την πλήρη συμφωνία και συνεργασία της πάντα ενδοτικής ελληνικής κυβέρνησης και αντίθετα προς τις διαθέσεις της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
  Η δική μας θέση είναι πλάι στις λαϊκές δυνάμεις που αντιστέκονται στην βαρβαρότητα, στην πολύπλευρη και παρατεταμένη επέμβαση των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στην περιοχή. Είναι η συνέχεια της κληρονομίας του λαού μας στους αγώνες ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο.
  • Να σταματήσει άμεσα η ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία και τη Μέση Ανατολή.
  • Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ – να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας – να αποχωρήσει ο ΝΑΤΟικός στόλος από το Αιγαίο.
  • Αλληλεγγύη στο συριακό λαό και όλους τους λαούς της περιοχής που αντιστέκονται στη βαρβαρότητα.
  • Νίκη στα όπλα του Συριακού λαού και των συμμάχων του.

  Μου αρέσει!

 5. Αντιπολεμική-Αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση
  Στην Αμερικάνικη πρεσβεία
  Παρασκευή 13/4
  6:30 μμ
  Όλα τα τελευταία χρόνια στο έδαφος της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης, παρατηρείται η όξυνση των ανταγωνισμών και η απροκάλυπτα αυξανόμενη επιθετικότητα του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού (ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ – Ισραήλ), που επιχειρεί να σταματήσει εν τη γενέσει της, κάθε απόπειρα αμφισβήτησης της κυριαρχίας του. Από το Μαϊντάν στην Ουκρανία και την πολύπλευρη χρησιμοποίηση – ενίσχυση της ακροδεξιάς ρητορικής και της δράσης νεοναζιστικών ομάδων, μέχρι την επέμβαση με κάθε τρόπο στα εσωτερικά της Συρίας και την ενίσχυση τζιχαντιστικών πολιτικών δυνάμεων με στόχο την ανατροπή Άσαντ, οι ΗΠΑ και οι συμμαχοί τους δεν διστάζουν αμοραλιστικά και με νεοαποικιακή αντίληψη να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να ενισχύσουν και να βελτιώσουν τις θέσεις τους, ενεργειακά, στρατιωτικά, πολιτικά και εν τέλει οικονομικά. Δεν διστάζουν να επιχειρήσουν να αλλάξουν βίαια το status quo σε ολόκληρες χώρες, περιοχές και λαούς βυθίζοντας τους στην αστάθεια, τον πόνο και τα βάσανα.
  Τις τελευταίες μέρες, με πρόφαση τη χρήση χημικών απο την κυβέρνηση Άσαντ (όπως παλιότερα ήταν τα όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ) και ενώ πολλά από τα εργαλεία που έχουν χρησιμοποιήσει φαίνεται να δείχνουν τα όριά τους, οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους προετοιμάζουν το έδαφος και μιλάνε απειλητικά για άμεση στρατιωτική επέμβαση στη Συρία. Η συζήτηση αυτή, η συγκέντρωση πολεμικών πλοίων από πολλές διαφορετικές δυνάμεις στην περιοχή, η αναμονή βομβαρδισμών τα τελευταία 24ωρα, ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση, είναι σίγουρο πως θα δυσχεράνει ακόμη περισσότερο τη ζωή των λαών της Συρίας και της ευρύτερης περιοχής και επιπλέον διακινδυνεύει την ειρήνη σε παγκόσμιο επίπεδο.
  Η Ελλάδα βρίσκεται εντός και πολύ κοντά σε όλες τις θερμές ζώνες του ανταγωνισμού, εκεί που τα γεράκια του πολέμου ετοιμάζονται για νέες αιματοχυσίες, την ίδια στιγμή που συνεχίζει να τοποθετείται στο στρατόπεδο του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού.
  Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που έχει εξελιχθεί στην πιο φιλοαμερικανική, φιλοισραηλινή κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, είτε υπό πίεση, είτε εκτιμώντας ότι η διεθνής συγκυρία την ευνοεί, είτε και τα δύο μαζί, επιχειρεί να εμφανίσει την αφήγηση ότι οχυρώνεται έναντι της τουρκικής επιθετικότητας και ότι αποτελεί εκ νέου δυτική «εγγυήτρια δύναμη» στην περιοχή ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την πρόσδεσή της με τον ευρωατλαντισμό. Έτσι, όχι μόνο εμπλέκεται στους νατοϊκούς σχεδιασμούς σήμερα, αλλά εμφανίζεται να θέλει να πρωταγωνιστήσει σε αυτούς, όπως πρωταγωνιστεί το τελευταίο διάστημα σε μια θανάσιμα επικίνδυνη πολεμοχαρή ρητορική και κόντρα με την Τουρκία του ολοκληρωτικού καθεστώτος Ερντογάν, που από τη δική της σκοπιά προσπαθεί να κατοχυρωθεί εκ νέου σαν -σχετικά αυτονομημένη- μεγάλη περιφερειακή δύναμη, παρεμβαίνοντας με έντονα απρόβλεπτο και επιθετικό τρόπο και στα εσωτερικά της Συρίας και στην ευρύτερη περιοχή (Αιγαίο κλπ).
  Τα τύμπανα του πολέμου ηχούν απειλητικά από πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις. Μόνο οι λαοί μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην ολοένα αυξανόμενη πολεμική απειλή και να αποτελέσουν εγγύηση για την ειρήνη. Οι λαοί που θα καταφέρουν να συγκροτήσουν ένα ισχυρό αντιπολεμικό – αντιιμπεριαλιστικό κίνημα διεθνιστικής αλληλεγγύης, φιλίας και συνεργασίας. Έχουμε χρέος στην Ελλάδα της Σούδας και του Ακτίου, εδώ όπου οι νατοϊκές ασκήσεις και τα αλλεπάλληλα μνημόνια, το ξεπουλήμα της δημόσιας περιουσίας και οι πολεμικοί εξοπλισμοί πηγαίνουν χέρι χέρι, να οικοδομήσουμε ένα τέτοιο κίνημα που θα σταθεί με αξιώσεις απέναντι στις πολεμοκάπηλες ιαχές και την ιμπεριαλιστική επιθετικότητα, ανοίγοντας τον δρόμο για ευρύτερους μετασχηματισμούς.
  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ – ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ – ΝΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ
  ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ- ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΑΠΌ ΤΟ NATO – ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ / ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΣΜΟΥ.

  Αναμέτρηση – Ομάδα Κομμουνιστών/στριών

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s