Όλοι στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 11:00 – Κάτω η κυβέρνηση των δολοφόνων!

Οι γαλάζιες ακρίδες που εδώ και τέσσερα χρόνια έχουν πέσει με τα μούτρα στη λεηλασία των κρατικών ταμείων και του ιδρώτα της εργατικής τάξης, ντόπιας και ξένης, είναι άμεσα και απόλυτα υπεύθυνες για το τρομερό έγκλημα που έλαβε χώρα στις 28 Φλεβάρη στα Τέμπη. 

Οι ιδιωτικοποιήσεις και η συνειδητή απαξίωση κάθε τι δημόσιου, η αντίληψη των μέτρων ασφαλείας και της φροντίδας των υποδομών ως περιττά κόστη, που βρίσκονται στον πυρήνα της πολιτικής των νεοφιλελεύθερων κατσαπλιάδων, απέφεραν τους τραγικούς τους καρπούς.

Ήξεραν πολύ καλά τι συνέβαινε. Οι σιδηροδρομικοί είχαν προειδοποιήσει με πολλούς τρόπους για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα που ήταν θέμα χρόνου να συμβεί.

Οι ελεεινοί τυμβωρύχοι που ανέβηκαν στην εξουσία εκμεταλλευόμενοι με τον πιο χυδαίο τρόπο τούς νεκρούς στο Μάτι βρίσκονται σε σημείο καμπής. Και απαντούν διαπράττοντας τη μία ύβρη μετά την άλλη, με το να στέλνουν ΜΑΤ να χτυπήσουν ανθρώπους που θρηνούν τους νεκρούς τους, με το να απαγορεύουν στις οικογένειες να δουν τις σορούς των ανθρώπων τους, με τις σιχαμερές επικοινωνιακές τους επιδείξεις με τα λουλούδια και τα γένια μιας ημέρας. 

Μα οι μέρες τους τώρα μετρήθηκαν πια.

Επαρχιακές πόλεις είδαν τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις και πορείες των τελευταίων δεκαετιών. Στις λαϊκές, στα καφενεία, στις γειτονιές, στα εργοτάξια, στους χώρους δουλειάς, οι άνθρωποι μόνο για αυτό μιλούν. Και είναι γεμάτοι οργή. Με τη βρισιά στην άκρη της γλώσσας τους. Με βαθιά σιχαμάρα για τα κυβερνώντα καθάρματα, τη μιντιακή γλίτσα και κάθε σφουγγοκωλάριο που ασελγεί πάνω στη μνήμη των νεκρών παιδιών προσπαθώντας να εμφανίσει το μαύρο ως άσπρο ώστε να σβήσει τις εγκληματικές του ευθύνες, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη κάθε τίμιου ανθρώπου ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης.

Να πέσουν με κρότο! Και να λογοδοτήσουν.

Η κινηματική άμπωτη δε διαρκεί για πάντα. Όσο αρνητικός και αν φαίνεται ο συσχετισμός στο εσωτερικό, αυτό είναι μόνο προσωρινό. Οι άνεμοι που φυσούν από την Ανατολή εδώ και ένα χρόνο δε θα αφήσουν ανεπηρέαστη την κοινωνία μας, ούτε και τις δυτικές κοινωνίες γενικώς. Ο αέρας αλλάζει.

Υποδεχόμαστε την αλλαγή του αέρα με υψωμένη τη γροθιά. Οι συνειδητές δυνάμεις του ταξικού μας στρατοπέδου οφείλουν να βάλουν όλες τους τις δυνάμεις στην προσπάθεια να μετατρέψουν τη δίκαιη οργή του λαού σε δύναμη ανατροπής του καθεστώτος του μητσοτακέικου και όλης της αντιλαϊκής πολιτικής.

Κάτω η κυβέρνηση των δολοφόνων!

Να λογοδοτήσουν οι ένοχοι, κυβερνώντες!

Όλοι και όλες στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 11:00.

Κομμουνιστική Επαναστατική Δράση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s