Nέα συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ, Σάββατο 15 Μάη 5μμ. Μετρό Πανόρμου

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

Συγκέντρωση – ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ, ΣΑΒΒΑΤΟ 15/5 5:00μμ και Πορεία στην Ισραηλινή Πρεσβεία

73 χρόνια από την Νάκμπα, την ίδρυση του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ και την καταστροφή του Παλαιστινιακού Λαού, τα παιδιά του, δολοφονούνται για άλλη μια φορά από τον στρατό του ισραηλινού Απαρτχάιντ. Ο μοναδικός λόγος είναι επειδή τόλμησε να διεκδικεί να ζήσει με ελευθερία και αξιοπρέπεια στην γη των προγόνων του.Μπροστά στα σιωνιστικά εγκλήματα που συντελούνται εδώ και δεκαετίες σε βάρος του, τα «πολιτισμένα» Δυτικά κράτη και η ΕΕ, ανάμεσα τους και το ελληνικό, τάσσονται διαχρονικά ανοιχτά με το Ισραήλ, ενώ ο ΟΗΕ υποκριτικά «νίπτει τας χείρας του» για άλλη μια φορά, ζητώντας από τις δυο πλευρές να σταματήσουν της επιθετικές ενέργειες. Εξισώνει έτσι, το ισραηλινό μακέλεμα άμαχων Παλαιστίνιων με τις μαχητικές ενέργειες της Παλαιστινιακής Αντίστασης.Μπροστά σε αυτό το έγκλημα ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Οφείλουμε να τιμήσουμε τους ιστορικούς δεσμούς φιλίας μας με τον Λαό της Παλαιστίνης δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακό Λαό

Εδώ και μέρες οι ισραηλινοί προσπαθούν να ξεσπιτώσουν τους Παλαιστίνιους από τις πατρογονικές τους εστίες στην συνοικία Σέϊχ Τζάρα της Ιερουσαλήμ, εγκαθιστώντας εβραίους εποίκους στη γη των προγόνων τους. Εποικοι εισβάλλουν στα σπίτια των Παλαιστίνιων και τους προπηλακίζουν. Οι ισραηλινές αρχές επιτίθενται με πλαστικές σφαίρες και χημικά σε παλαιστίνιους προσκυνητές μέσα στο τέμενος Αλ Ακσα. Την Δευτέρα 10 Μάη σε απάντηση της ισραηλινής προκλητικότητας η ηγεσία της παλαιστινιακής αντίστασης στη Γάζα απάντησε με ρίψη ρουκετών αφότου έδωσε διορία στο Ισραήλ να σταματήσει τις προκλητικές πράξεις ξεριζωμού Παλαιστινίων από τη γη τους. Οι ισραηλινοί απάντησαν με ανηλεή βομβαρδισμό της Λωρίδας της Γάζα, στοχεύοντας αμάχους, κυρίως παιδιά προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους Παλαιστίνιους. Eννιά παιδιά ανάμεσα στους 25 δολοφονημένους Παλαιστίνιους είναι ο απολογισμός του τρόμου για την Δευτέρα, ενώ ώρα με την ώρα η λίστα των δολοφονημένων από τις ισραηλινές βόμβες μεγαλώνει.

Η «Διεθνής Κοινότητα», οι ισχυροί της γης, οι κυβερνήσεις της Δύσης, για άλλη μια φορά κρατούν στάση Πόντιου Πιλάτου, ενισχύοντας την επιθετικότητα του κατακτητή που παραβιάζει για άλλη μια φορά κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο.

Δίνουμε τα χέρια μας με όλους τους αλληλέγγυους/ες του πλανήτη που συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις σε όλο τον κόσμο υπέρ του Παλαιστινιακού λαού

Ενάντια στο νέο ισραηλινό λουτρό αίματος σε βάρος του Παλαιστινιακού Λαού!

Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη!

Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!

Ολοι και όλες στην συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ, Τετάρτη 12 Μάη 6μμ.

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακό Λαό

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "TO ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ! Για άλλη μια φορά, το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ επιτίθεται με ρουκέτες στη Λωρίδα της Γάζας, δολοφονώντας 25 αμάχους, μεταξύ των οποίων και παιδιά. Εδώ και μέρες Ισραηλινοί έποικοι εισβάλλουν στα σπίτια Παλαιστινίων στη συνοικία Σέϊχ Τζάρα της Ιερουσαλήμ. Ισραηλινοί στρατιώτες επιτίθενται με πλαστικές σφαίρες και χημικά σε παλαιστίνιους προσκυνητές μέσα στο τέμενος AÎ Ακσα. Συγκέντρωση στην Πρεσβεία του Ισραήλ Τετάρτη 12 Μάη, 18:00 Ενάντια στο νέο αιματοκύλισμα σε βάρος του Παλαιστινιακού Λαού! Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη! Νίκη στα όπλα της Αντίστασης! Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό"

Ισραηλινή Πρεσβεία, Λ. Κηφισίας & Κατεχάκη
(λεωφορεία Α7,036,140,550,602,610,653, τρόλεϊ 3,10,14,18,19)

χάρτης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s