Όλοι-ες στην διαδήλωση Σαββατο 9.4.2022 στα Προπύλαια, 12μ

Ζελένσκι-Αζόφ ανεπιθύμητοι!

Η πρόσκληση της ελληνικής κυβέρνησης σε Ζελένσκι και Αζόφ αποτελεί πράγματι μια ιστορική τομή. Την στιγμή που οι περισσότερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μην αποκαλυφθεί ο εθνικιστικός-ναζιστικός χαρακτήρας της «αντίστασης» απέναντι στην ρώσικη στρατιωτική επιχείρηση, η ελληνική κυβέρνηση τείνει χείρα βοήθειας προς το Νατοϊκό Φρανκεστάιν που κυβερνά την Ουκρανία. Ο Μητσοτάκης όντας βασιλικότερος του βασιλέως, προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να επικυρώσει την ολοκληρωτική πρόσδεση της Ελλάδας στο νατοϊκό στρατόπεδο.

Αυτές οι κινήσεις δεν είναι τυχαίες. Η Αυτοκρατορία βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της έπειτα από την πτώση της ΕΣΣΔ. Βρισκόμαστε σε κλίμακα στρατιωτικής προεργασίας και όλες οι δυνάμεις πρέπει να επιστρατευτούν για τον στρατηγικό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την βαλκανοποίηση της Ρωσίας. Ό,τι είδαμε στην Γιουγκοσλαβία, προετοιμάζεται τώρα για την Ρωσική Ομοσπονδία με αιχμή του δόρατος τον ουκρανικό εθνικισμό και το τάγμα Αζόφ.

Η πρόσκληση του Μητσοτάκη δεν ήταν δείγμα εθνικής δουλοπρέπειας, αλλά διάθεσης συμμετοχής στην αναμενόμενη ληστεία. Όλα τα κοράκια μαζεύτηκαν για να πάρουν ένα κομματάκι της πίτας. Όσοι εκτίθενται περισσότερο τόσα περισσότερα θα λάβουν. Η χυδαιότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης, που έφτασε να ξεπλύνει ακόμα και το ανοιχτά νεοναζιστικό τάγμα Αζόφ έχει να κάνει με το ότι πιστεύει ότι θα βασιστεί πάνω στις Νατοϊκές πλάτες. 

Σε αυτό τον αγώνα είμαστε ενάντια στις ίσες αποστάσεις. Το κίνημα δεν πρέπει να διχαστεί θεωρώντας ότι πρέπει να κάνει κάποιου είδους διμέτωπο αγώνα. Το πρόταγμα πρέπει να είναι το τσάκισμα των ουκρανοναζίδων με όποιο τρόπο γίνεται αυτός. Το διεθνιστικό και αντιιμπεριαλιστικό καθήκον αυτή τη στιγμή είναι η αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο λαό του Ντονμπας που παλεύει για την απελευθέρωσή του απέναντι στους ναζίδες που για 8 χρόνια σκότωναν και τρομοκρατούσαν το λαό.

ΚΕΔ  Αvantgarde

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s