Νίκη στον απεργό πείνας, Δ. Κουφοντίνα. Συγκέντρωση στα Προπύλαια, Τετάρτη 24/2, 6μ.μ.

Τη Κυριακή το απόγευμα ο  Δημήτρης Κουφοντίνας ζήτησε από τους γιατρούς της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας να του αφαιρέσουν τον ορό ενυδάτωσης. Χθες το βράδυ η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας εξέδωσε διαταγή με την οποία ζητά τη υποχρεωτική χορήγηση ορού. Και παρά τη θέληση του Δ.Κ. Η υποχρεωτική σίτηση απεργού πείνας συνιστά βασανισμό, αλλά για την κυβέρνηση αυτό που προέχει είναι να επιβάλει με ξάθε μέσο την πολιτική εξαίρεσης από κάθε δικάιωμα των πολιτικών κρατουμένων, αποφεύγοντας φυσικά το κόστος του θανάτου απεργού πεινας για πρώτη φορά στην «δημοκρατική»  Ευρώπη τα τελευταία 40 χρόνια.

Δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξει νεκρός απεργός πείνας. Ο αγώνας του Δ. Κ. πρέπει να δικαιωθεί. Είναι ένας αγώνας όχι μόνο για τα δικαιώματα των φυλακισμένων, αλλά για την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, και γι’ αυτό αφορά όλο το κίνημα. Ένας οριακός αγώνας ενάντια στο κράτος έκτακτης ανάγκης. 

 • Άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του Δ. Κουφοντίνα.
 • Να μην εκτελεστεί η εισαγγελική παραγγελία για αναγκαστική σίτιση. Η αναγκαστική σίτιση αποτελεί βασανιστήριο.

Όλοι και όλες την Τετάρτη 24 Φλεβάρη στα Προπύλαια, 18:00′, να στηρίξουμε την 6η ημέρα πανελλαδικής αλληλεγγύης και δράσεων.

 

 

Το κράτος δολοφονεί τον απεργό πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, ο πολιτικός κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας συμπληρώνει την 43η μέρα απεργία πείνας, διεκδικώντας το αυτονόητο: τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Το κράτος εξαίρεσης αρνείται επίμονα να εφαρμόσει τον νόμο που το ίδιο ψήφισε τον Δεκέμβρη, για να εκδικηθεί τους καταδικασθέντες για «τρομοκρατία», αφού πλέον δεν θα μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε αγροτικές φυλακές. Ο νόμος αυτός προέβλεπε την επιστροφή των κρατουμένων στη φυλακή «από την οποία αρχικά μετήχθησαν». Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ζητάει να εφαρμοστεί αυτή η διάταξη.  Από τις 16/2/2021 βρίσκεται στην εντατική και η κατάσταση της υγείας του είναι οριακή.

Η κυβέρνηση με την αρωγή των κιτρινοκάναλων τραβάει το σκοινί, δοκιμάζοντας την αντοχή όχι μόνο ενός αποφασισμένου απεργού πείνας, αλλά και των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων, τα οποία τσαλαπατάει ή αναστέλλει κατά βούληση. Ο κίνδυνος  να έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ευρώπη από τη δεκαετία του 1980 είναι πλέον ορατός

Δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξει νεκρός απεργός πείνας. Ο αγώνας του Δ. Κ. πρέπει να δικαιωθεί. Είναι ένας αγώνας όχι μόνο για τα δικαιώματα των φυλακισμένων, αλλά για την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, και γι’ αυτό αφορά όλο το κίνημα. Ένας οριακός αγώνας ενάντια στο κράτος έκτακτης ανάγκης. 

 • Άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του Δ. Κουφοντίνα.
 • Να μην εκτελεστεί η εισαγγελική παραγγελία για αναγκαστική σίτιση. Η αναγκαστική σίτιση αποτελεί βασανιστήριο.

Όλοι και όλες την Παρασκευή 19 Φλεβάρη στα Προπύλαια, 18:00′, να στηρίξουμε την 5η ημέρα πανελλαδικής αλληλεγγύης και δράσεων.

 

Avantgarde 26/1/21

Ο πολιτικός κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας συμπληρώνει σήμερα τη δεύτερη βδομάδα απεργίας πείνας που ξεκίνησε στις 8/1 με αίτημα τη μεταγωγή του από τις πειθαρχικές φυλακές Δομοκού στον Κορυδαλλό. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την εκδικητική διάταξη που ψηφίστηκε στις 9/12 (άρθρο 3 ν. 4760/2020) οι κρατούμενοι που «έχουν καταδικασθεί για εγκλήματα τρομοκρατίας», δεν θα μπορούν από δω και στο εξής να εκτίουν την ποινή τους σε αγροτικές φυλακές και, ως εκ τούτου, «θα επαναμετάγονται στο κατάστημα κράτησης από το οποίο αρχικά μετήχθησαν».  Αυτό σημαίνει ότι ο Δ. Κουφοντίνας θα έπρεπε να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου έχει εκτίσει τα προηγούμενα 16 από τα 18 χρόνια κράτησής του. Αντ’ αυτού απήχθη από τις αγροτικές φυλακές Βόλου, όπου εξέτιε την ποινή του τα τελευταία 2,5 χρόνια, και μεταφέρθηκε βιαίως και με συνοπτικές διαδικασίες στις φυλακές Δομοκού στις 22/12, χωρίς καν να του επιτραπεί να πάρει μαζί του τα προσωπικά του αντικείμενα.

Η μεταγωγή αυτή έγινε με απόφαση της πρώην γ.γ. αντεγκληματικής πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει τον τελευταίο καιρό σε διώξεις πολιτικών κρατουμένων κατά παράβαση ακόμα και της δικής τους φωτογραφικής εκδικητικής διάταξης του Δεκέμβρη. Η διάταξη αυτή που απαγορεύει σε καταδικασθέντες για τρομοκρατία να εκτίουν την ποινή τους σε αγροτικές φυλακές σε συνδυασμό με τη στέρηση των αδειών που δικαιούνται με σκοπό να αυστηροποιούν το καθεστώς κράτησης και τα δικαιώματα των κρατουμένων, είναι ακόμα μια πράξη στο καθεστώς εξαίρεσης που συστηματικά οικοδομεί η ακροδεξιά κυβέρνηση Μητσοτάκη στους μήνες του εγκλεισμού. Ταυτόχρονα. υλοποιεί τη ρεβανσιστική στάση της κυβέρνησης προς τους πολιτικούς της αντιπάλους δοκιμάζοντας πάνω στο σώμα του Δ. Κουφοντίνα τις αντοχές ολόκληρου του κινήματος.

Ο Δ.Κ. για τρίτη συνεχόμενη φορά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατεβαίνει σε απεργία πείνας θέτοντας την υγεία του και τη  ζωή του μπροστά σε ανεπανόρθωτο κίνδυνο. Η προηγούμενη φορά ήταν τον Μάιο του 2019, με 3 βδομάδες απεργία πείνας διεκδικώντας τις άδειες που παράνομα του είχαν στερήσει και, παρά τις υποσχέσεις ότι το αίτημά του θα ικανοποιηθεί, η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση της ΝΔ τελικά το απέρριψε, αφού πρώτα το βαθύ κράτος της τριμελούς επιτροπής με βέτο του εισαγγελέα απέρριπτε κατ’ εξακολούθηση όλες τις αιτήσεις για πενθήμερη άδεια που δικαιούνταν ο Δ.Κ.

Η εκδικητική μανία του ακροδεξιού καθεστώτος συνεχίζεται απτόητη ακόμα και κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας. Στις 16/1/2021 απήχθη μέσα από το κελί του από τα ΕΚΑΜ, τα οποία τον μετέφεραν βίαια παρά τη θέλησή του στο νοσοκομείο. Απομονωμένος στο κελί που έχουν βαφτίσει θάλαμο νοσηλείας, βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση με κάμερα 24 ώρες το 24ωρο (!!!) εδώ και 2 μέρες, γεγονός που παραβιάζει τα στοιχειώδη ατομικά δικαιώματα του κρατούμενου, ο οποίος εκτίει ποινή στέρησης της ελευθερίας του, όχι όμως και της στοιχειώδους ιδιωτικότητας. 

Η στέρηση παράτυπα των αδειών που δικαιούται, οι εκδικητικές μεταγωγές και η θέσπιση αντιδραστικών νόμων που στερούν τη δυνατότητα παραμονής σε αγροτική φυλακή στοχοποιούν τον Δημήτρη Κουφοντίνα, αλλά και συνολικά τους πολιτικούς και ποινικούς κρατούμενους. Αυτή η εκδικητική προσπάθεια θωράκισης του κράτους έκτακτης ανάγκης απέναντι στον «εσωτερικό εχθρό», καταστρατήγησης στοιχειωδών ατομικών δικαιωμάτων (και τα δικαιώματα των κρατουμένων τέτοια είναι) δεν αφορά μονάχα τους κρατούμενους, αλλά τον βασικό πυρήνα όλων των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων που εδώ και 10 μήνες είναι υπό διαρκή αναστολή.

Η ικανοποίηση του αιτήματος για άμεση μεταγωγή του Δ.Κ. στις φυλακές Κορυδαλλού θα είναι μια σημαντική νίκη απέναντι στο καθεστώς εξαίρεσης και το αυταρχικό κράτος που χτίζει μεθοδικά η ΝΔ. Θα είναι, επίσης, μια νίκη στο αγώνα για την υπεράσπιση των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων, και άρα μια νίκη όλου του κινήματος.

 • ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ
 • ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Δράσεις αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους

Η Κ.Ε.Δ στήριξε και συμμετείχε στην πανελλαδική μέρα δράσης και αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα.

Στο ίδιο πλαίσιο η Κ.Ε.Δ ανταποκρίθηκε και στο κάλεσμα του δικτύου «Σαμιντούν» στη βδομάδα δράσης υπέρ της απελευθέρωσης του Αχμάντ Σααντάτ (Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης), καθώς και όλων όσων κρατούνται (για πολιτικούς λόγους) στις φυλακές του σιωνιστικού Απάρτχάιντ.

 

 

7 responses to “Νίκη στον απεργό πείνας, Δ. Κουφοντίνα. Συγκέντρωση στα Προπύλαια, Τετάρτη 24/2, 6μ.μ.

 1. Να ξεκαθαρίσω πώς ουδέποτε εχω προσέξει το site η ΚΕΔ να έχει αποδόσει τον επιθετικό προσδιορισμό ‘επαναστάτης’ σε γραπτό κείμενο για το σ. Δημήτρη Κουφοντινα. Απ την άλλη μια απ τις μεγαλύτερες χαρές που μου έχει δώσει ποτέ η συλλογικοτητα είναι η φωτογραφία με το σύνθημα στο τσιμεντοτοιχο : )

  Ο Δ.Κ. ειναι ένα τεράστιο κεφάλαιο της επαναστατικής αριστεράς (και οχι μόνο για την ελλαδα) πουβχαίρει της μεγαλύτερης εκτίμησης μου. Ολόπλευρη και ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ αλληλεγγύη σε ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς ομήρους της ταξικής παλης και πάνω από όλα στο Δημήτρη..

  συντροφικα

  Μου αρέσει!

 2. κατα τη γνωμη μου ο συγκεκριμενος επιθετικος προσδιορισμος ειναι πολιτικά λαθος. Ο Δ.Κ. χρειαζεται την αλληλεγγυη του κινηματος ως πολιτικός κρατουμενος που παραβιάζονται τα δικαιωματά του. Όλα τα άλλα που αφορούν την κληρονομία ή τη συνέχεια ή την υστεροφημία της οργάνωσης 17Ν μπορουν να απασχολουν όποιονδήποτε συμμερίζεται τις απόψεις ή τις μεθόδους πάλης της.

  Μου αρέσει!

 3. Β.Ι. ΛΕΝΙΝ (1901): Να καλείς σε τέτοια τρομοκρατία, όπως είναι η οργάνωση αποπειρών δολοφονίας ενάντια σε υπουργούς από μεμονωμένα άτομα, τη στιγμή που οι επαναστάτες δεν έχουν αρκετές δυνάμεις και μέσα για την καθοδήγηση της μάζας που ήδη ξεσηκώνεται, σημαίνει ότι όχι μόνο διακόπτεις μ’ αυτόν τον τρόπο τη δουλειά μέσα στις μάζες, αλλά προκαλείς άμεσα την αποδιοργάνωση της δουλειάς. Αλήθεια, πόσο καταπληκτικά έξυπνο είναι αυτό: να θυσιάσουμε τη ζωή ενός επαναστάτη, για να εκδικηθούμε τον παλιάνθρωπο υπουργό Σιπιάγκιν για ν’ αντικατασταθεί από τον παλιάνθρωπο υπουργό Πλεβέ, είναι μια μεγάλη δουλειά. Ενώ να ετοιμάζουμε, λόγου χάρη, τη μάζα για μια ένοπλη διαδήλωση είναι μια μικρή δουλειά.

  ΛΕΟΝ ΤΡΟΤΣΚΥ (1921): Η ατομική τρομοκρατία είναι ίσα ίσα απαράδεκτη για μας γιατί ελαττώνει στις μάζες την ίδια την αυτοεκτίμησή τους, τις συμφιλιώνει με τις αδυναμίες τους και προσανατολίζει τα βλέμματα τους όπως και τις ελπίδες τους στην έλευση του μεγάλου εκδικητή, τον απελευθερωτή που θα έρθει μια μέρα και θα εκπληρώσει την αποστολή του. Η απόπειρα, ακόμα κι όταν πετύχει, φέρνει ταραχή στους διευθυντικούς κύκλους: Αυτό εξαρτιέται από τις συγκεκριμένες πολιτικές περιστάσεις. Όπως και να ‘ναι θα μπορούσε να γίνει λόγος μόνο για ταραχή σύντομης διάρκειας. Το καπιταλιστικό κράτος δεν στηρίζεται σε υπουργούς και γι’ αυτό δεν μπορεί να καταστραφεί με τους υπουργούς του. Οι τάξεις που υπηρετεί θα βρίσκουν πάντα άλλους υπηρέτες, όταν ο μηχανισμός παραμένει ανέπαφος και εξακολουθεί να λειτουργεί. Μα η αναταραχή που οι τρομοκρατικές επιθέσεις φέρνουν στην εργατική τάξη είναι πολύ πιο βαθιά. Αν είναι αρκετό να οπλιστεί κανείς με ένα πιστόλι για να φτάσει κάποιος στο σκοπό, σε τι χρησιμεύουν τάχα οι προσπάθειες της πάλης των τάξεων;

  Μου αρέσει!

 4. «Η διάταξη αυτή που απαγορεύει σε καταδικασθέντες για τρομοκρατία να εκτίουν την ποινή τους σε αγροτικές φυλακές…» To ερώτημα είναι γιατί η κυβέρνηση νομοθέτησε αυτή την απαγόρευση. Τόσο μεγάλο πρόβλημα έχει με τους «καταδικασθέντες για τρομοκρατία»; Ποιά «τρομοκρατία» ; Η νέα τεχνολογία παρακολουθήσεων εξαρθρώνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κάθε νέα οργάνωση ένοπλης οργάνωσης . Δεν νομίζω ότι οι καπιταλιστές φοβούνται τη γέννηση νέων ένοπλων οργανώσεων. Μήπως η διάταξη αυτή ψηφίστηκε γιά να ικανοποιήσει τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές ; Το γεγονός οτι η 17Ν έχει χτυπήσει αμερικάνικους στόχους νομίζω ότι κάνει τη διαφορά. Μάλλον οι κυβερνώντες δίνουν διαπιστευτήρια στους αμερικάνους ιμπεριαλιστές

  Μου αρέσει!

 5. Με την ειλικρίνεστερη μου ικανοποίηση βλέπω τη σύνθεση να ανθίζει στη διαφορετικοτητα των προσεγγισεων των συντρόφων Κ. Μ, Starik και Ναβη, πάνω στο κλασσικό ζήτημα. Και ας είμαι αυτός που πρόσφατα υπέγραψα ενα ακομα αμφιλεγόμενο και διφορούμενο σχόλιο στη σελίδα κλείνοντας με τα ιδια λόγια του Τρότσκι για την Οκτωβριανη επανάσταση ‘η πρώτη πετυχημένη Κομμουνιστικη Επανασταση έγινε κατορθωτη όχι εκεί που έπεσε η πρώτη μολότοφ αλλα εκεί όπου η υλιστικη διαλεκτική έγινε μαζική πολιτική’..

  Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω αναθεωρήσει απο κινηματική αποχή και μικροαστικη ανυπομονησία, κόντρα σε μια ολόκληρη πορεία συνειδητής δογματικής υπεράσπισης αυτού που θεωρούσα επαναστατικό κομμουνισμο. Αλλά μάλλον είναι ο τρόπος που αξιολογουσα εκείνο το μυθικό και γραμμικό κτήνος που στοίχειωσε πάντα τη σκέψη μου προσπαθώντας να κατανοήσω τη δυναμική της κοινωνικης ασυνέχειας και που βρίσκονταν πισω απο το ευυποληπτο όνομα Ιστορία..

  Αλλά ο σκοπός αυτού του σχολίου δεν είναι μια ακόμα αφηρημένη αναφορά στην ανάγκη επικαιροποιησης της επαναστατικής (γνωσιολογικης) μεθοδολογίας. Είναι μονάχα η απορία μου:

  αν την εποχή του παγκόσμιου ακηρυχτου πλανητικού εμφυλίου λόγω (υπαρκτής κατ εμέ) υγειονομικής κρισης δεν περιμένεις δυναμικές ενέργειες σ. Κ. Μ πότε θα έχεις την ευκαιρία να επαναξιολογησεις την εναλλακτική ταξική παλη?

  την εποχή της υποχρεωτικής ταξικής ειρήνης και αυτοβουλης συνθηκολογησης πως γίνεται να μπορείς να βλαψεις με συμπληρωματικες δυναμικές πράξεις την αυτενεργεια της εργατικής ταξης σ. Starik?

  αν την εποχή της βοναπαρτιστικης καταστολής δεν έχεις μηχανισμούς και μέσα ασύμμετρων εχθρικών πληγματων πως μπορείς να διαπραγματευτεις την αλληλεγγύη πολιτικών ομηρων σ. Ναβη?

  συντροφικα

  Μου αρέσει!

 6. Να βάλω συμπληρωματικα και τα δικά μου σύντροφοι.. Μετα το queen’s gabit που σας πρότεινα να προσθέσω το for all mankind που αξίζει να παρακολουθήσετε και ενω αναμένεται σύντομα η δεύτερη σεζόν. Τέλος να παραδεχτώ με ντροπή ότι ακόμα δεν εχω παρακολουθησει αλλά σύντομα θα δω την ταινία του Ουέλς ‘η μηχανή του χρόνου’ απ τα 1960!!

  Μου αρέσει!

 7. Εκτος από τα Προπυλαια ….
  Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα: Σύνταγμα, Τετάρτη 24 Φλεβάρη, 6:30 μμ (Ανακοίνωση Αριστερών Οργανώσεων – Συλλογικοτήτων)

  Να μην επιτρέψουμε νεκρό απεργό πείνας
  από το μένος Κυβέρνησης – Μηχανισμών – ΗΠΑ

  Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα:
  Σύνταγμα, Τετάρτη 24 Φλεβάρη, 6:30 μμ

  Μετά από σχεδόν 50 μέρες απεργίας πείνας, η ζωή του Δημήτρη Κουφοντίνα, που βρίσκεται στην εντατική, κρέμεται από μια κλωστή. Έχοντας πλέον περάσει και σε απεργία δίψας (αφαίρεση του ορού), βρίσκεται ένα βήμα πριν από το θάνατο… Διεκδικεί αυτονόητα δικαιώματα, τα οποία η κυβέρνηση αρνείται, καταστρατηγώντας τις διατάξεις ακόμα και του εκδικητικού νόμου τον οποίο η ίδια ψήφισε. Αυτή η εγκληματική κυβέρνηση τού το αρνείται με απόλυτη εκδικητική μανία, αποδεικνύοντας ότι θέλει τον θάνατό του.

  Αυτή η υβέρνηση θέλει να υπάρξει νεκρός απεργός πείνας για πρώτη φορά μετά την εποχή Θάτσερ. Μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελέσει ανεπανόρθωτο πλήγμα για τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας. Δεν είναι τυχαίο ότι έρχεται σε συνέχεια μιας υπεραντιδραστικής πολιτικής της κυβέρνησης κατά την περίοδο της πανδημίας, που περιορίζει δραστικά δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες, μέσα από ένα πλέγμα ακραίας καταστολής απέναντι σε φοιτητές, εργαζόμενους, πρόσφυγες και μετανάστες, οποιονδήποτε πολίτη. Τελευταίο δείγμα η χουντικού τύπου εισβολή των ΜΑΤ στο ΑΠΘ, όπου με αγριότητα έσπασαν την φοιτητική κατάληψη, ρίχνοντας χημικά, χτυπώντας και συλλαμβάνοντας δεκάδες φοιτητές.

  Η απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα μας αφορά όλους. Πρέπει να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να υποχωρήσει. Καλούμε και απαιτούμε όλες οι δυνάμεις που αναφέρονται στο κίνημα, στις δημοκρατικές ελευθερίες και στα συνταγματικά δικαιώματα, στους αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας, να κινητοποιηθούμε άμεσα και έμπρακτα. Με ψηφίσματα και αποφάσεις που θα δυναμώσουν τη φωνή των δικηγόρων, γιατρών, καλλιτεχνών κ.λπ. που ήδη έχουν εκφράσει την αλληλεγγύη τους και ζητάνε την ικανοποίηση του δίκαιου-στοιχειώδους αιτήματός του Δ. Κουφοντίνα.

  Να μην επιτρέψουμε την επαναφορά της θανατικής ποινής στην πράξη.
  Καλούμε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα, Τετάρτη 24 Φλεβάρη, 6μμ – για να απαιτήσουμε:
  Άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα
  Να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού
  Να μην επιτρέψουμε νεκρό απεργό πείνας από το μένος Κυβέρνησης – Μηχανισμών – ΗΠΑ

  ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ – ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s