Φασίστες στις τρύπες σας, εμπρός αντιφασίστες!

aaa

2ο Γενικό Λύκειο Αθηνών (Θεόδωρος Αγγελόπουλος), Αχαρνών και Χέυδεν

Ανακοίνωση ΚΕΔ για παρέμβαση σε σχολεία

Τις τελευταίες βδομάδες οι φασίστες προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να κάνουμε καταλήψεις για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών. Πρέπει να σταθούμε αποφασιστικά απέναντί τους.

  • Ο Εθνικισμός σημαίνει εθνική βλακεία. Όσοι δεν μπορούν να δουν ότι φτωχοί και εκμεταλλευόμενοι υπάρχουν σε όλες τις χώρες και ότι οι μεγάλοι και ισχυροί μάς βάζουν να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για τα δικά τους συμφέροντα είναι ηλίθιοι.
  • Η Μακεδονία μοιράζεται μεταξύ τριών χώρων. Όσοι λοιπόν λένε τώρα ότι η Μακεδονία είναι ελληνική, στη πραγματικότητα δεν μιλάνε για το ελληνικό τμήμα, αλλά για το υπόλοιπο. Είναι ένα σύνθημα που μας καλεί σε νέες πολεμικές εκστρατείες ενάντια στους γείτονές μας. Την τελευταία φορά που η ελληνική νεολαία πείστηκε από τους προγόνους τους, πέθαναν χιλιάδες άνθρωποι στη μικρασιατική καταστροφή και ξενιτευτήκαν εκατομμύρια. Οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι, οι Ναζί στη Γερμανία, ήθελαν να κάνουν την Ευρώπη μία μεγάλη Γερμανία. Το αποτέλεσμα ήταν στην ελληνική κατοχή να πεθάνουν 1 εκ άνθρωποι.
  • Οι ναζί είναι αυτοί που σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα, τον Σαχτζάτ Λουκμάν. Είναι αυτοί που δεν γουστάρουν τους ελεύθερους ανθρώπους, τους διαφορετικούς, όσους παλεύουν για κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα. Είναι αυτοί που είναι με το μίσος. Είναι αυτοί που θέλουν να μας βάλουν να πολεμούμε μεταξύ μας, ενάντια στους συμμαθητές μας από άλλες χώρες. Οι κομμουνιστές μιλάνε για την κοινή πάλη των λαών ενάντια στα αφεντικά και τους ταξικούς μας αντιπάλους. Μας θέλουν χωρισμένους να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για να μας ελέγχουν καλύτερα.

Ο εχθρός μας δεν είναι ο γείτονάς μας. Ο εχθρός είναι μέσα στη χώρα μας και ονομάζεται εθνικισμός, καπιταλισμός και ιμπεριαλισμός. Είναι όλοι όσοι μας έκοψαν τα μαθήματα, τους δασκάλους, τα κτήρια δήθεν για να πληρώσουν τα χρέη μας. Είναι όλοι όσοι μας στέρησαν τα όνειρά μας και μας είπαν ότι πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και να το βουλώνουμε σε ένα παιχνίδι στημένο για να ευνοεί μόνο τους πλούσιους.

Για όλα αυτά και ακόμα παραπάνω πρέπει να πετάξουμε με τις κλωτσιές τους φασίστες από τα σχολεία μας. Όλοι μαζί, Έλληνες, Αλβανοί, Βούλγαροι, Μακεδόνες, Τούρκοι ενάντια στα φασιστικά τέρατα.

Είμαστε

-Ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών από Διεθνιστική και Επαναστατική πλευρά

Θέλουμε

-σχολεία ανοιχτά στους πρόσφυγες και τους μετανάστες

-Παιδεία διεθνιστική, και όχι την εθνική μυωπία του Μητσοτάκη και του Μιχαλολιάκου

2 responses to “Φασίστες στις τρύπες σας, εμπρός αντιφασίστες!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s