Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες των πλειστηριασμών

3-1-e1521033833834

Η σημερινή κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς δέχτηκε βάναυση και απρόκλητη επίθεση από την αστυνομία με αποτέλεσμα πέντε τραυματίες και πέντε προσαχθέντες, οι τρεις εκ των οποίων συνελήφθησαν. Πρόκειται για τα μέλη της ΛΑΕ Οδυσσέα Χαραλαμπόπουλο και Αλέξανδρο Ρωμανό Αγγελή και για το μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών Θωμά Καρρά.

Με τη συνήθη μέθοδο (αυτήν της αντιγραφής – επικόλλησης,) η Ασφάλεια φόρτωσε στους τρεις προσαχθέντες το γνωστό -και καταγέλαστο- κατηγορητήριο με τα γνωστά τρία πλημμελήματα: «αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού». (Παρόμοιο κατηγορητήριο είχε φορτωθεί και στις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. Τώρα το πώς ακριβώς μπορεί μια γυναίκα 50 κιλών να καταφέρει βαριές σωματικές βλάβες σε πάνοπλους ΜΑΤατζήδες, αυτό μόνο η αλαζονεία του βαθέος κράτους μπορεί να το απαντήσει.) Οι αγωνιστές παραπέπονται στο αυτόφωρο αύριο, Πέμπτη 15/3 και ώρα 12.00 στην Ευελπίδων. Υπάρχουν αναφορές πως ένας από αυτούς είναι άσχημα χτυπημένος, αλλά η αστυνομία αρνείται να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Στηρίζουμε την αυριανή συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους συλληφθέντες απαιτώντας την απελευθέρωση και αθώωση των συναγωνιστών.

Κομμουνιστική Επαναστατική Δράση ★ Avantgarde

One response to “Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες των πλειστηριασμών

  1. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ.Σ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων την Τετάρτη 4.10.2017 ματαιώθηκε η διενέργεια α) πλειστηριασμού στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για κατοικία στο Δήμο Ψυχικού, ιδιοκτησίας γόνου οικογένειας βιομηχάνου, για οφειλές άνω του 1.200.000 ευρώ και β) πλειστηριασμού επαγγελματικών ακινήτων στο Ρουφ, ιδιοκτησίας επιχειρηματία για οφειλές άνω των 2.000.000 ευρώ. Επίσης η Σ.Ε Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 11 Οκτώβρη ματαιώθηκαν α) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για πλοίο, υπό ιταλική σημαία, ιδιοκτησίας κυπριακής εταιρείας για συνολικές οφειλές 12.336.000 ευρώ, στις οποίες οφειλές συμπεριλαμβάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατών. β) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου ιδιοκτησίας ανωνύμου εταιρείας για συνολικό ύψος οφειλών 21.150.000 ευρώ, από τα οποία 9.000.000 ευρώ ήταν απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου. γ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών ιδιοκτησίας φυσικού προσώπου, για συνολικές οφειλές 2.500.000 ευρώ. δ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για μεζονέτα στη Βούλα Αττικής για χρέη ανωνύμου εταιρείας για συνολικές οφειλές της 3.093.643 ευρώ.
    ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s