Αναδημοσίευση από το uruknet.info
Μετά από 6μηνη προσπάθεια να ανατραπεί ο Καντάφι από τους «Λιβυους αντάρτες» και να αποδυναμωθεί το καθεστώς του από τις διαρκείς βομβιστικές επιθέσεις, οι «δημοκρατικές» δυνάμεις έβγαλαν τον τελευταίο άσσο από το μανίκι τους.
Το Σάββατο βράδυ 20 Αυγούστου του 2011 ξεκίνησαν μια μεγάλης κλίμακας ειδική επιχείρηση στην Τρίπολη με την υποστήριξη της αεροπορίας του ΝΑΤΟ. Η Βρετανική SAS, η Γαλλική GIGN και η Λεγεώνα των Ξένων, ιδιωτικές παραστρατιωτικές ομάδες με έδρα τις ΗΠΑ και λίγες τοπικές ομάδες τζιχαντιστών συμμετέχουν σε αυτή τη σφαγή. Περισσότεροι από 1300 πολίτες της Λιβύης ήδη έχουν δολοφονηθεί .
Οι «αντάρτες» κλέβουν, σκοτώνουν, βιάζουν, και αφήνουν τους νεκρούς άθαυτους. Αυτό είναι έγκλημα και κυρίως δεν είναι κάτι που θα έκανε ένας μουσουλμάνος.
Διαβάστε επίσης το άρθρο του Max Ajl από το uruknet.info «Η Λιβυκή ‘Απελευθέρωση’» από το overdisinformation
«Επαναστάτες» να σου πετύχουν. Μια φωτογραφία χιλιες λεξεις…
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Πολύ καλό από avgi.gr
http://avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=636144
*** Βιάγκρα, βόμβες και παραπληροφόρηση ***
Τρίκκας Μιχάλης
Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/09/2011
Βιάγκρα, βόμβες και παραπληροφόρηση
Τρίκκας Μιχάλης
Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/09/2011
» […] Η υπόθεση της Αμίνα Ομάρι ήταν ενδεικτική. Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ενημερώνονταν καθημερινά για την εξέγερση στη Συρία μέσα από το μπλογκ της 25χρονης ακτιβίστριας, το σπάνιο θάρρος της οποίας είχε προκαλέσει σχόλια θαυμασμού από τον διεθνή Τύπο αλλά και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Η αποκάλυψη ότι η Α μ ί ν α ήταν τελικά ένας Α μ ε ρ ι κ α ν ό ς φ ο ι τ η τ ή ς στη Σκωτία έδειξε για μία ακόμη φορά την ευκολία με την οποία μια λάθος είδηση ή ένα ψέμα μπορεί να κάνει το γύρο του κόσμου στα χρόνια της ηλεκτρονικής ενημέρωσης. […]»
» […] Οι αντικαθεστωτικοί παρουσίασαν στα ΜΜΕ μαύρους αιχμαλώτους που υποτίθεται ότι πολεμούσαν με τις δυνάμεις του Καντάφι. Τελικά όμως, η Διεθνής Αμνηστία αποκάλυψε ότι οι «αιχμάλωτοι πολέμου» ήταν στην πραγματικότητα μετανάστες από το Μάλι, το Τσαντ και τη Δυτική Αφρική. Για μία ακόμη φορά ωστόσο, η διάψευση της είδησης πνίγηκε μέσα στον θόρυβο της ίδιας της «είδησης» και στο μεταξύ οι μαύροι μετανάστες στη Λιβύη είχαν γίνει στόχος ενός ανελέητου πογκρόμ […]»
Μου αρέσει!Μου αρέσει!